Vår filosofi

Låt oss presentera Nylin & Skeppstedt. Vi har våra rötter i industristaden Norrköping där idén växte fram hos oss av helt naturliga skäl. Vi vill hylla stadens historiska men även nutida kultur och produktion av textilier genom att tillsammans ta hand om de plagg som redan är producerade. Ge de nytt liv och bygga en mer cirkulär konsumtion, vi anser att nytt inte alltid är bäst.  

 

Målet med detta är att vi tillsammans skapar den plattformen där olika stilar kan mötas och inspireras utav varandra. Där tidlösa klassiker och dagens trender kan skapa ett inflytelserikt rum med gemensamma intressen, just hållbart mode till skäliga priser. Nylin & Skeppstedt är destinationen där du kan konsumera mångsidigt och cirkulärt. Vi väljer därför att fokusera på premium-märken då vi tror på kvalité framför kvantitet.

 

 

 

Med smittsamt humör gör vi dig bekväm i shopping, det ska falla naturligt och inte kännas påtvingat. Med tidigare erfarenhet, framför allt inom klädekipering och stilrådgivning, erbjuder vi professionell konsultation med allt från garderobsresning, ändring av dina gamla och nya plagg, samt bistår med försäljningen av plagg eller accessoarer som inte längre används eller passar.


På Nylin & Skeppstedt sträcker vi oss bortom att bara erbjuda ett handplockat sortiment till rimliga priser; vi tillhandahåller en personlig shoppingupplevelse. Vårt team brinner genuint för att hjälpa dig att hitta den perfekta passformen och skapa stiliga ensembler. Oavsett om du vill shoppa en komplett look, söker vägledning för att kombinera enskilda plagg, eller vill ta del av våra tjänster finns vi tillgängliga för att hjälpa dig.

 

 

 Aktiebolaget Nylin & Skeppstedt

Drottninggatan 25 602 24 Norrköping

559356-2811